Mazurek

Mus na bazie białej czekolady z 100% pastą pistacjową, w środku pralina z ciemniej czekolady z orzechem laskowym i waniliowy krem chantilly.
rozmiar tortu Φ 18cm 8-10 porcji.
Dostępność: brak informacji
Panettone

Panettone, czyli włoska babka z Mediolanu
Przez wielu włoskich cukierników, panettone nazywane jest „Mount Everestem drożdżowego wypieku”, ponieważ wymaga cierpliwości i pracy. Samo wyrastanie ciasta trwa ponad 12 godzin, a składniki do jego wypieku muszą być najwyższej jakości. Z chwilą, gdy widzimy, jak ciasto rośnie, przybierając formę okrągłej kopuły, gdy kroimy pierwszy kawałek panettone i widzimy ten przepiękny żółty kolor ciasta drożdżowego, zapominamy o godzinach oczekiwań i przygotowań.
Dostępność: brak informacji
Pascha

Kolorowa Pascha a w niej twaróg półtłusty z dodatkiem masła nadziany bakaliami: morele, rodzynki w rumie, daktyle i orzechy włoskie. Całość ułożona na kruchym spodzie z dodatkiem ziaren kakaowca.
rozmiar tortu Φ 18cm 8-10 porcji.
Dostępność: brak informacji
Sernik

To hit świąteczny!! Przepyszny sernik, który jest z nami od 6 lat. Delikatna masa na bazie twarogu tłustego z serkiem Philadelphia, całość ułożona na cieście waniliowym otoczona czekoladą. Na górze delikatny krem cytrynowy.
rozmiar tortu Φ 18cm 8-10 porcji.
Dostępność: brak informacji
Tort wiosenny wielkanocny

Dostępność: brak informacji
Wielkanocna MONOPORCJA

Babeczka
Mus na bazie białej czekolady z kwaśną marakują, ułożony na korpusie z ciasta kruchego z aksamitnym kremem czekoladowym w połączeniu ze śmietanką z mascarpone
Dostępność: brak informacji